Užívajte si dobrý spánok!

Matrace Vegas - Dodanie tovaru

Termín a kvalita dodania

Ku kvalitnému produktu neoddeliteľne patria aj kvalitné služby, čoho súčasťou je aj rýchla a bezpečná doprava. Tú realizujeme našim firemným autom a vlastnými zamestnancami. Môže sa však stať, že keď je váš tovar skladom a vy ho potrebujete hneď, zabezpečujeme aj doručenie do 24 hodín. Túto službu nám dodáva spoločnosť Toptrans s.r.o., patriaca medzi najspoľahlivejšie prepravné služby na Slovensku. Tovar vám vodič vyloží k prvým uzamykateľným dverám, vy si ho skontrolujete a pokiaľ je všetko v úplnom poriadku podpíšete preberací protokol. Pokiaľ dodacia lehota nie je uvedená priamo pri tovare, tovar Vám bude dodaný v zmysle platného zákona najneskôr do 30 dní odo dňa akceptácie Vašej objednávky.

 

Cena dodania

Ako spoľahlivý a skúsený partner pre zdravý a kvalitný spánok si uvedomujeme, že veľké veci akými sú napríklad matrace či postele nie je možné prevážať osobným autom. A tak u nás za dovoz v rámci celej Slovenskej republiky neplatíte a doprava pri objednávke nad 100 € je pre vás zdarma. Pri objednaní menšieho alebo lacnejšieho tovaru v celkovej hodnote do 100 € vrátane je dodávka spoplatnená paušálnou sumou vo výške 8 € v rámci celej SR. V prípade objednania matracov z akcie "1+1" je doprava spoplatnená čiastkou 10 €.

 

Služby spojené s dodaním tovaru

Navyše si ako zákazník môžete objednať aj službu "doručenie s vynáškou", kedy za vašej asistencie vám vodič pomôže vyniesť tovar až na miesto určenia (mapríklad do bytu, alebo priamo do spálne). Služba je realizovaná v rámci celej Slovenskej republiky a je spoplatnená paušálnou sumou 20 € s DPH za celú objednávku, maximálne však do hmotnosti 80 kg.

+421 902 428 992
Navigácia