Užívajte si dobrý spánok!

Prečo práve matrace Vegas?

Spoločnosť VEGAS je výrobcom značkových ortopedických matracov a doplnkov pre zdravý spánok už od roku 1997. V súčasnosti spoločnost pôsobí v 9 krajinách Európy a Ázie: Bielorusko, Česká republika, Kazachstan, Litva, Maďarsko, Moldavsko, Rusko, Slovenská republika a Ukrajina.

  • Na výrobu svojich produktov využíva tie najlepšie materiály, aké dnešný svet ponúka od exkluzívnych výrobcov
  • Pri výrobe je využitý prírodný 100%-ný latex s vysokou hustotou až 65kg/m3prírodné materiály na vytvrdenie matraca, ako kokosová doska celá impregnovaná prírodným latexom v objeme 50% a  konopné vlákno Orto Hemp,  taštičkové bloky s počtom taštičiek až 1 100 ks/m2, či poťahové látky s váhou až 300g/m2.
  • Tieto exkluzívne materiály a dokonalé výrobné postupy dovoľujú oceniť taštičkové jadrá matracov VEGAS až 25 ročnou zárukou. Matrace VEGAS preto nie je potrebné vymieňať každých 5 rokov, vďaka čomu výrazne šetríte finančné a prírodne zdroje a nechávate ich budúcim generáciám.
  • VEGAS je jediný výrobca matracov pôsobiaci na Slovensku, ktorý nemusí tajiť podrobné zloženie svojich výrobkov, pretože si je istý svojou kvalitou. Zákazník si vie produkty detailne porovnať a tak presne vie, čo kupuje.
  • Vďaka využitiu najnovšej výrobnej technológie, nákupu surovín priamo od výrobcov bez sprostredkovateľov a vďaka vynikajúcej polohe montážnej linky je spoločnosť VEGAS schopná ponúknuť svoje produkty za ceny, ku ktorým sa dokáže priblížiť len naozaj dokonalý výrobca.
  • Prírodné materiály sú zárukou antibakteriálneho, hypoalergénneho a hygienického prostredia počas spánku. Zároveň sú tieto materiály takmer 100% recyklovateľné a tak kúpou matracov VEGAS výrazne prispievate k ochrane nášho životného prostredia.
  • Antistatické, antibakteriálne, či dokonca hodvábne poťahy prispievajú ku komfortnému, pohodlnému a ničím nerušenému spánku. Odzipsovateľné poťahy je možné prať pri 40°C, čím sa zlepšujú hygienické vlastnosti matraca a zároveň sa šetrí energiou počas prania.
  • Matrace značky VEGAS neobmedzujú otáčanie tela počas spánku a maximálne podporujú odstraňovanie napätia všetkých pohybových štruktúr (svaly, šľachy) a chrbtice.
  • Odborná komisia zložená z najlepších slovenských a českých odborníkov ocenila spoločnosť VEGAS už na prvej výstave na Slovensku za inovatívne riešenie kombinácie materiálov a lôžkových plôch, čo je dôkazom vysokej kvality produktov a odbornosti zamestnancov firmy VEGAS. V roku 2013 bol opäť matrac model Modern 20 (dnešný model M1 z kolekcie Modern) ako jediný matrac na výstave nominovaný na cenu veľtrhu Nábytok a bývanie v Nitre.
  • Investíciou do matraca VEGAS, maximálne obohatíte svoj zdravý životný štýl. Napríklad pri výbere ortopedického matraca za 450 €, je to pri 10 ročnom využívaní 45 € ročne, a len 3,75 € mesačne, ktoré investujete do svojho tak dôležitého zdravia.

 

Okrem toho všetkým našim klientom ponúkame:

  • Ceny uvedené na našej stránke sú pre zákazníka konečné, pretože doprava, dobierka a pod. sú hradené našou firmou(platí pre celú Slovenskú republiku). V prípade objednania tovaru v hodnote do 100 € je zákazníkovi účtovaný jednorázový poplatok za dopravu vo výške 10 €.
  • Všetky ortopedické matrace značky Vegas sú štandardne dodávané s odzipsovateľným poťahom po celom jeho obvode!
  • Tovar dovezieme v najkratšom možnom termíne po prijatí a zaplatení objednávky ((ak objednaný tovar nemáme na sklade, čas dodania sa predĺži maximálne o 2 až 4 týždne).
  • Za tovar môžete zaplatiť jednoducho cez internetbanking, alebo priamo kuriérovi, ktorý Vám tovar privezie, alebo si vyberiete pohodlný nákup na splátky QUATRO.
  • Vyrobíme a dovezieme matrac aj s atypickým rozmerom, v tom prípade nás prosím kontaktujte.
+421 902 428 992
Navigácia