Užívajte si dobrý spánok!

Prečo kvalitný matrac?

kvalitny

Spánok je pre naše telo dôležitý, až tretinu svojho života prespíme. Počas spánku nášmu telu dodáme potrebný oddych a regeneráciu, preto veľmi záleží na akom matraci spíme.

Každý z nás je jedinečný.....preto máme aj rôzne požiadavky pri výbere matraca. Základné faktory ako je výškahmotnosť, dokonca aj poloha, v ktorej spíme a najmä zaspávame, podstatne vplývajú na výber toho správneho matraca. Matrace značky VEGAS sú vyrobené pre maximálne pohodlie zákazníka. Jemnosť a odolnosť sa spájajú v ideálnej harmónii. Dobre pružiaci (pružný) matrac nenarúša obmenu látok u spiaceho človeka, pretože rovnomerne podporuje každú časť tela. Chrbtica sa nachádza v správnej a zdravej polohe nezávisle od toho, či spíme na boku, chrbte, alebo na bruchu.

Jedna z najznámejších charakteristík matraca je bodová elasticita. Pod bodovou elasticitou sa rozumie vlastnosť charakterizujúca to, ako dobre sa matrac prispôsobuje telu, prehýba len tam, kde dochádza k tlaku. Matrace s nízkou bodovou elasticitou vytvárajú priehlbiny a nedokážu dostatočne podporovať chrbticu a telo spiaceho človeka. Použitie prírodného latexu a nezávislých taštičkových pružín v matracoch značky VEGAS zabezpečuje absolútnu anatomickosť, alebo zmienenú bodovú elasticitu matraca.

Matrace značky VEGAS s vyššie uvedenými systémami nezabraňujú zmene polohy tela a maximálne podporujú odstraňovanie napätia všetkých pohybových štruktúr (svaly, šľachy) a chrbtice. Ortopedické matrace zabezpečujú maximálny komfort v čase spánku, vďaka čomu sa prebúdzate svieži, oddýchnutý a plný síl. V produkcii značky VEGAS sa používajú len tie najkvalitnejšie suroviny, ktoré prešli testami a skúškami na odolnosť a životnosť, s prispením súčasných technológií a bohatých pracovných skúseností. Celá kolekcia sa vyznačuje vysokými ergonomickými vlastnosťami a vytvára tak dokonalú oporu tela, praktickosť a hygienickosť samotného matraca.

V závislosti od veku, zamestnania, zdravotného stavu, ale aj od váhy klienta môže spoločnosť VEGAS vybrať individuálny variant matraca, podľa priania užívateľa. Kolekciu ortopedických matracov završujú latexové vankúše, vankúše z peny Memory Air-Flyantialergické vankúše a paplónylatové a lamelové rošty.

+421 902 428 992
Navigácia